Cuma, Nisan 23

Alkışlar yönetime!

Sezon başında 55 lira'dan açılan migros+telekom tribün bilet fiyatlarını önce 44 ardından 22'ye düşüren Fenerbahçe yönetimi bir kez daha taraftarının yanında olduğunu gösterdi.

Sene başında satışa sunduğu kombine kartlarının bir maçta satılan bilet sayısından fazla olduğu tartışılır Kasımpaşa yönetimi Beşiktaş'ı 50 lira ile pas geçerken 120 lira fiyat biçtiği Galatasaray taraftarının ardından Fenerbahçe'nin 12 numarasını da yolunacak kaz olarak görmüş olacak ki 120 liralık tarifeyi uygulamak istemişler.

Bizim yönetim de almış o biletleri aradaki farkı kendileri karşılamak suretiyle 50 ve 80 liradan satışa sunmuş.Bu yapılanlar federasyonun biletlerle ilgili koyduğu ''toplu alım-satım ve üzerinde yazan fiyatın altında satış'' yasağını delmesine rağmen bu kritik dönemde yapılmış doğru bi hamledir bana göre.Çokça eleştirdik ama yeri gelince de haklarını teslim etmek gerek.

Kasımpaşa yönetimine hem futbolcular maçın sonucuyla hem de tribünler en güzel cevabı vereceklerdir.Bu yaptıklarının ekstra motivasyona neden olabileceğini düşünemeyecek kadar ileri zekalı yöneticilere (bkz.Süha Sidal) sahip olmaları da şaşılacak birşey değil.Moritz'in Kayseri'yle anlaşmasından sonra radyolarda dinlediğim bahsi geçen yöneticinin konuşmalarından ne derece profesyonel olduğu belli oluyordu zira.

Sonuç olarak alınabilecek cezaya rağmen böyle bir faaliyette bulunan ve bu önemli zamanda taraftarını takımından ayırmayan yönetime teşekkürlerimizi iletiyoruz.Konuyla ilgili basın açıklamasına şuradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...