Cumartesi, Nisan 10

Corinthians tarihinin 10,000.golü Dentinho'dan

Devre arasında Aykut Kocaman'ın transferi adına Brezilya'da görüşmeler yaptığı ancak Fenerbahçe kulübünün verilecek bonservis bedelini devre arasında yapılacak bir transfer olarak riskli bulup gerçekleşmeyen transferin baş aktörü.Hatta bazı kaynaklarda Fenerbahçe'nin Dentinho'nun bonservisinin %40 civarı bir kısmını menejerliğini üstlenen şirketten satın aldığı bile yazdı.

O dönemden bu yana Dentinho Corinthians'ın en etkili oyuncularından biri açıkçası.Ne zaman Brezilya futbolu ile ilgili haber sitelerini gezsem,maç özetlerine denk gelsem bunu görmekte zorlanmadım.

Corinthians'ın 14 Mart'ta 2-0 galip geldiği ve Roberto Carlos'un da bir gol attığı maçta Dentinho takımın o maçtaki ilk ve kulüp tarihindeki 10,000. golüne imza atmıştı.Bu tarihi olaya istinaden kulüp Dentinho'ya bir plaket verdi ve Dentinho'nun o maçta giydiği ayakkabılardan biri kulübün sitesinde bir geri dönüşüm tesisine yardım amacıyla açık arttırmaya konuldu.1,000$ bedelle başlayacak olan açık arttırmaya kulübün resmi sitesinden katılmak mümkün.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...