Pazar, Nisan 4

Teşekkürler Sarı Melekler!

50 binin üzerinde Fenerbahçe taraftarının gözü Saracoğlu'nda aklı ve kalbi Cannes'daydı.Fenerbahçeli futbolcular da 'Bizler inandık,siz de inanın' pankartıyla sahaya çıkarak hem tribünlere hem de Cannes'da voleybolun şampiyonlar liginde finalde,bu kupayı 6 kez kazanan Voley Bergamo takımı ile kupa için karşılaşan sarı meleklere mesaj gönderiyorlardı.

Karşılaşmaya iyi başlayamadı Fenerbahçe.İlk iki seti kaybederek 2-0 geriye düşmelerine rağmen yılmadılar 3. ve 4. setleri kazanarak maçı tie-break setine taşıdılar.Voley Bergamo takımı gerçekten çok güçlü ve tecrübeli bir takım.Yaptıkları savunma zaman zaman karşıladıkları toplar için kullanılabilecek tek tabir 'inanılmaz' olsa gerek.

Bergamo takımının seyircisi de voleybolü gerçekten bilen bir kitle.Sırf seyirci destğiyle aldıkları sayılara da şahit olduk.Sarı meleklerin 2-0 dan eşitliği sağlaması; belki bugüne kadar hayatında bir voleybol maçını tam olarak izlemeyen bir dolu Türk vatandaşını ekrana kitlemişti.Herkes umut dolmuştu.Belki takımın kendine gelmesi 3.seti bulmasa maçı bile alabilirdik.Olmadı.Sağlık olsun,hepsinin canı sağolsun.

Böylesine tecrübeli bir takımın karşısında 2-0 geriye düştükten sonra dahi savaşmaya devam etmeleri alkışa değerdi.Şampiyonlar ligindeki 12. ve ligle birlikte totalde 38.maçında ilk mağlubiyetini aldı sarı melekler.İlk galibiyet için yanlış maçı seçtik belki ama bu gurur da bize yeter.

Teşekkürler 'Sarı Melekler'


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...