Çarşamba, Nisan 14

Üst oldu beee!!


Hani kupon son maça kalır ya bazen.Üst vermişsinizdir de ilk yarı 0-0 bitmiştir.Erken gelecek bir gole ihtiyaç vardır.O gol gelirse son dakikalara kadar umut dolu bekleyiş devam eder.Bazen mutlu sonlanır bazen hüzünlü.

Son dakikada kuponu yatan olduğu gibi tutan da vardır içimizde.O beklenen gol gelirse ohh üst oldu bee!! denir ya hani işte dün akşamki kuponumun son maçında da ben dedim bu cümleyi.

Getafe evinde Villareal'i ağırladı.İki takım da en azından Uefa'ya katılabilme çabası veriyorlar ve sıralamada biri 7 biri 8. sıradaydılar.

Çok ilginç bi maçtı işin açığı.İkinci yarısının tamamını izledim.İlk yarıda Villareal'in pozisyonu dahi yokken ikinci yarıya iyi başlayan taraftılar bir tane Rossi'nin direkten dönen topu ve kaçan bir net pozisyon daha varken forumlardan okudupum ve ikinci yarıda da gördüğüm kadarıyla maç boyu kapanan ve yalnız kontralarda çıkan Getafe ilk atağında golü buldu yukarıda gördüğünüz Miku ile.Golün ardından top yine Villareal'in kontrolündeydi son dakikaya kadar ancak iki kontra daha buldu Getafe ve son 5 dakikaya girilirken yine Miku'nun ayağından 3-0 'ı bularak bana başlıktaki sözü söylettiler.Allah ayaklarınıza zeval vermesin demek düştü bize de :)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...