Salı, Nisan 13

Alex'i olmayanlar düşünsün..{MANİSA:1-FENERBAHÇE:1}

Golden 2 dk öncesine kadar ''Alex oyunda mı?'' diye soruyordum evdeki arkadaşlara.

Akılların Pazar gününde olduğu bariz şekilde geçen pozisyonsuz ve 1-0 geride kapatılan ilk yarının ardından daha istekli,rakibi bi nebze daha ciddiye alarak sahaya çıkan takımının lideri olduğunu öyle bir gösterdi ki Alex;o sorduğum soruya cevap niteliğindeydi.

Sağ kanattan gelen topu aldığında soldan bindiren Wederson'a açacağını düşündük hepimiz.Bize de Manisa defansına da bunu düşündüren oydu aslında.Attığı iki çalımın ardından son oyuncudan da şık bir bilek hareketiyle kurtulduktan sonra sağ ayağıyla yaptığı gol vuruşu turu getirdi.

Futbolda kesin yoktur ancak muhtemelen yarın 2-0'lık galibiyetin rövanşında bir sürpriz olmazsa tur atlayan Trabzonspor ile son 6 yıldaki 4.final maçına çıkacak Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda.Artık kaç senelik özlem muhabbeti falan yapmaya gerek yok oyuncuların kupanın öneminin farkında olduğunu sanıyorum.

Bunun dışında maçta dikkatimi çeken iki şey daha var.Bekir'in Yiğit'e sanırım tepkisinin tekrarını izlerken Trt spikeri Erdoğan Arıkan ''Bekir'in pozisyonla hiç alakası yok,öyle bir tepki vermesi ilginç'' gibi bir laf etti.Sonrasında Yiğit İncedemir'in Emre Belözoğlu'nun boğazına sarılmakla kalmayıp resmen sıkmasının tekrarını izlediğimizde de ''heee bu yüzdenmiş!'' diyememesinin takdirini sizlere bırakıyorum.Renkdaşlar maçı izlerken hakkını vermiştir.

Aynı Erdoğan Arıkan Manisaspor'lu Nizamettin'in bir şutu sırasında kendini yırtarak ''Nizyyyaaametttiiinnnnnnn'' gibi bir ses çıkarmayı da başarmıştı.Simpson ile Mehmet Güven'in bir iki şutunda da benzer tepkileri veren Arıkan'ın reyting namına böyle saçma hareketlere girişmesini kınıyor kendisine biraz Murat Kosova,Güntekin Onay gibi isimlerin maç anlatımlarını izlemesini öneriyorum.

Fenerbahçe,kazanması halinde şampiyonluğa koşar adımla yaklaşmasını sağlayacak Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık,cezalı gibi eksikler vermeden kaptanı önderliğinde finale uzanan taraf oldu.

(Golden önce Fenerbahçe kötü oynuyor diye bişeyler geveleyen Ömer Üründül'ün golle sus pus kalması sonrası ekranlardan da bi zahmet bu vesileyle kaybolması dileğimle)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...