Çarşamba, Nisan 7

..kunu çıkardın hee!!

Tamam İbrahimoviç yoktu.Tamam karşısına sakatlıklar sonucu Silvestre geldi Arsenal'in stoperi olarak bu da onun avantajınaydı.Zlatan olmayınca da gol atmasını beklemek normaldi.Hatta ben dün okulda dedim 1 golden fazla atara 1e8 veriyo oynamak lazım diye.

İlk golde topu bir şutu çekerken görüyoruz bir de ağlarla buluştuğunda.3.golde tüm gücüyle depar atarken bile topu ayağının yarım metre önünde tutabilmesi,aşırtmayı yaparken ayağının ayarını fazla kaçırmaması ve son gol! Son golde arkasında kalan rakibini bekleyip tekrar hızlanarak onu geçmesi,gol vuruşu vs vs.

Pele'yi Maradona'yı izleyemedik belki ama bu adamın sakatlık olmazsa futbol oynayacak en az bi 10 senesi daha var ve bence şimdi ilkokula giden çocuklar çok şanslı.Biz de öyle tabi.

Ama herşeye rağmen ayıp be kardeşim.İlk yarıda hat trick yapıyorsun iyi güzel de tadında bırak işte tamam maç topunu da vercekler işte sana,karşındaki zaten düşmüş bi tekme daha atma ezme bukadar.Arsene Wenger bile çıkıp ''play station bile bundan daha gerçek'' diyebiliyorsa bizim daha fazla söyleyecek sözümüz olamaz.

[Gollerin videosunu uefa her bulduğu yerden siliyor linki yenilemekten yoruldum o nedenle sildim]

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...