Pazartesi, Aralık 7

Pulis vs. Beattie
















Tony Pulis..Tuncay'ın takımı Stoke City'nin antrenörü..James Beattie Stoke City forveti..

Hatırlanabileceği üzere bundan yaklaşık 1 ay önce Hull City ile yapılan maçta Tuncay; 81. dakikada oyuna girmiş sonrasında görülen bir kırmızı kart sonrasında 86.dakikada oyundan çıkarılmıştı hocası tarafından.O günlerde polemik konusu olan Pulis,şimdi yeni bir olayla tekrar gündemde..

Cumartesi günü oynanan ve Arsenal'in 2-0 üstünlüğüyle sona eren maçın ardından normalde önceden Salı gününe kadar izinli olmaları kararlaştırılmış olan Stoke City oyuncularına kaybdeilen maçın ardından Pulis Pazar günü idman olduğunu söyleyince ortalık karışmış.

Zira önceden verilen iznin nedeni;planlanmış bir Christmas kutlaması imiş.Bunun iptal edilmesinin yersiz olduğunu düşünen James Beattie tepkisini dile getirince antrenörü Tony Pulis ile yumruk yumruğa kavgaya tutuşmuşlar.Takımın masörünün araya girmesiyle kavga son bulmuş.

Şimdi James Beattie'nin takımdaki geleceğinin soru işaretleri ile dolu olduğu konuşuluyor.Bence tartışılacak bişey varsa oda bunun aksine Tuncay olayının ardından,oyuncusuyla tüm takım önünde maç sonrasında yumruk yumruğa dalaşan bi antrenörün geleceği olmalı..

1 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...