Salı, Aralık 8

Bizde klişeler bitmez:YAZIK OLDU!




Manchester'ın aslardan Scholes,Carrick gibi iki oyuncu harici yedek ağırlıklı takımla çıktığı Wolfsburg deplasmanında belki de Beşiktaş'a kaybetmenin verdiği hırsla bir kez daha kaybetmek istememenin verdiği hırsla,istekle kazanmasının ardından Beşiktaşlıların şu mağlubiyete bi kat daha üzüleceği şüphesiz.

Daha ilk yarıda Tello'nun aşırtması gol olsa belki 2,3 gelecekti ancak o ilk 30 dakikadaki baskı gol getirmeyince Cska cesaretlendi ve golü de dün Avrupa'nın büyüklerine transferinin pek yakın olduğunu ekleyerek kendi uefa yılın 11'imde yer verdiğimi söylediğim Krasic ile buldular.İkinci yarıda da o ilk yarıdaki baskıyı hiç göremedik açıkcası.

Ignasevich ile Berezutski'nin Sudafed gibi,çoğumuzun üst solunum yolu rahatsızlıklarında kullandığı bi ilaçla dopingli çıkması Beşiktaş için hem bir motivasyon hem de Cska için bir eksiklik olur diye bekliyorduk ancak Denizli'nin de maçtan sonra söylediği gibi '' 1-0'ı düşünmedik 1-0'ı bulsak zaten 2'ye 3'e giderdi'' sözü o ilk yarım saatte gol olmayınca olmadı.Krasic attığı golün dışında da çok çalıştı bugün henüz 24 yaşında olması oyununu daha da geliştirebileceği umudunu veriyor insana.Ki şu oyunuyla bile büyük liglerde rahat oynar bence.Süratiye tekniğini birleştirebilen ender yeteneklerden bence.Maçtan hemen önce kadrolar açıklandığında bi arkadaşıma tek dikkat edilmesi gereken adamın o olduğunu söylemiştim.Artık bi adamı da tutamadınız mı denir ne denir buna bilmiyorum ancak Beşikta bence genel olarak kötü oynamadı bugün.Zaten taraftar maç sonunda yenilgiye rağmen desteğini gösterdi.
19 şut çekmiş Beşiktaş bu maçta 7 si tutmuş;ŞL'de 1.-2. torba takımlardan değilseniz başarılı olmak istiyorsanız girdiğiniz az sayıda pozisyonu değerlendirmeniz lazım.Beşiktaş İnönü'de ki ilk ve tek golünü ancak bugün atabildi.

Sonuç olarak Cska 5. denemesinde gruplardan ilk kez çıkmış oldu.Bize de Uefa Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasarayı izlemek kaldı.

(Uefa Cska ile ilgili kararınıu açıklayacak kimi ihraç edilecek diyor kimi de Sudafed yasaklı madde değil ancak kullanılmadan önce Uefa'ya bildirilmesi gerekiyor diyor.Eğer Cska ihraç olursa Beşiktaş'ın 3.lüğe yükselme gibi bi durumu olur mu? Bunun aksi bir kural yoksa bence Federasyon ve Beşiktaş olayın üstünde durmalı)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...