Pazar, Aralık 27

Avrupa'da Transfer Muhabbetleri



Bugün bazı sitelerde 'GS için iyi haber' başlığı altında Atletico Madrid'de Sinama Pongolle'un Sporting Lizbon'a Maxi Rodriguez'in de Boca Juniors'a transferlerine yer verilmiş.Ancak nedense gidenlerin yerinin dolacağı fikrini unutmuş hepsi.Tottenham David Bentley'i sezon sonu satış opsiyonlu olarak kiralık vermek istiyor ve Atletico da ciddi talip.
İspanyol AS gazetesine göre de Sociedad Nihat'ı geri getirmek istiyor.Tarihlerindeki tek ŞL katılımlarını elde etmelerinde büyük pay sahibi olan eski futbolcularını geri getirme olasılığıyla ilgilenmeye başlamışlar.Valencia'nın satışa çıkardığı Miku ile de ilginenen kulüp bu transfer olmazsa Nihat konusunda somut adımlar atabilir.

Arsene Wenger Robin Van Persie'nin de sakatlanmasından sonra transfer yapacağına kesin gözüyle bakılan isimlerden.1ay kadar önce ocak ayındaki transfere sıcak bakmayacağını söyleyen Dzeko yinede Wenger'in listesindeki ilk isim.Son dönemde Arsenal'in ilgilendiği bir diğer isim ise Bordeaux'nun yetenekli forveti Chamakh.


Sir Alex Ferguson'un Ronaldo'nun ayrılmasından sonra 60 milyon pound gibi bi bütçesi var ve özellikle son dönemde takımın defansta sakatlıklarla boğuşmasından sonra ilk isim olarak Ajax'ın 21 yaşındaki sağ beki Gregory van der Wiel'le ciddi şekilde ilgilendiği biliniyor.Everton'lı Jack Rodwell ve Tottenham'ın da ilgilendiği West Ham'lı Matheew Upson'da Ferguson'ın ilgilendikleri oyuncular arasında.

Gerçekleşmesi halinde GS için asıl hayırlı haberin olacağına inandığım transfer bu.Chelsea'nin 30milyon sterlin gibi bi ücretle Sergio Aguero'yu kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılıyor artık.Ayrıca Chelsea'nin Bayern'le yeni sözleşme imzalamayan Ribery'i istediği de biliniyor.


Bayern'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Luca Toni'nin İtalya'ya dönmek istediği ve önceliğinin burası olacağı biliniyor.Roma Toni'nin yıllık ücretinin yarısı olan 3milyon€ 'yu ödeyerek onu sezon sonuna kadar kiralamak isterken Liverpool'un da Fernand Torres'in yükünü hafifletme amacıyla Toni'yle ilgilendiği konuşuluyor.



Juventus'un son dönemde hem ligde hem ŞL'de ki başarısız sonuçlarının ardından Ciro Ferrara'nın baskı altında olduğu bi gerçek.Yerine düşünüldüğü konuşulan en güçlü iki adayın Guus Hiddink ve Luiz Felipe Scolari olduğunu yazıyor İtalyan gazeteler.



Hepimizin Cska'dan tanıdığı şimdinin Palmeiras'lısı Wagner Love artık Flamengo yolunda.Bu bir dedikodudan çok bir transfer haberi çünkü Flamengo'nun bu transferi çarşamba gününe kadar açıklamış olması bekleniyor.Forvette ekürilik yapacağı Adriano bu transfer için : ''Love ile milli takımdan gelen güzel bir dostluğumuz var birlikte oynamaktan zevk alacağım'' dedi.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...