Cuma, Aralık 18

İstanbulspor'u kalkındırmak!


Sınavlar sona yaklaşınca FM özlemi doruğa ulaştı.FM 2010'da Tottenham,Fenerbahçe,Sevilla ile sırasıyla 2,2,1 er sezon bitirdim.2006'nın FM'sinde Yıldırım Bosna'yı alarak denediğim şeyi tekrarlamak istedim bu kez tericihim İstanbulspor oldu.2.lig b grupta mücadele eden İstanbulspor'la ligin gerçek hayatta olduğu 18.haftaya kadar geldim.Ne ilginç ki gerçek hayatta playoffu garantileyen Akhisar Bld. oyunda sondan ikinci sırada, 2.lik mücadelesi veren Turgutluspor ise 11takımlı grupta 8.sırada.

İstanbulsporda tanıdıklardan Erhan Namlı ve Ali Uyanık olarak türk statüsüne geçmiş kaleci Alloum Bouker var.Erhan Namlı'yı pek oynatmadım zira doğru söylemek gerekirse naptıysam olmadı 6.3-6.4 puanları bile zar zor gördü.Gel gör ki gerçekte son 1 ay içinde 4 golü var ligde.İlk maçlarda takımı tanıma adına yaptığım hamleler son 8 maçın8ini de kazanmama rağmen lig bitimine 2 maç kala 3.lükte kalmama mal oldu.

Oyuncuların basit hataları,defans oyuncularının tehlikeyi önleme adına topu ters kanattan taca atmaları,kalecilerin topu sıklıkla ellerinden düşürmeleri sıklıkla karşılaştığım şeylerdi.Oyun bir hayli zor ama zevkli.Herkese tavsiye ederim.Yakın zamanda son durumuma buralardan yer vercem..

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...