Pazartesi, Aralık 28

TOP 10 ANTI HEROES OF 2009

Bugünlerde sık sık 2009'un ENleri sıralaması yapılıyor.Eurosport 2009 un en iyi! 10 hareketini anti heroes adı altında derlemiş.

1.Rocky Baptiste

İngiltere amatör takımlarından Harror Borough forveti Rocky Baptiste güzel hareketlerinin ardından inanılmazı başarıyor.Altıpastan falan değil böylesini gördüğünüzü sanmıyorum izleyin.




2.Viana-Chapadinha

Brezilya division 2 den üst lige çıkacak takımı belirleyecek karşılaşmada 9 dakikada tam 9 gol atan Viana takımı maçı 11-0 kazanarak üst tura çıkıyor.Bundan sonra Seria A dahil her türlü Brezilya maçına bahis yapacaklar bu maçı kulaklarına küpe yapsınlar.





3.Thierry Henry

Bu kategoride Thierry Henry'e podyumda yer vermemek haksızlık olurdu.İrlanda'nın umutlarını çalarken ve ona sempati besleyen çoğu hayranının nefretini kazanmıştı.




4.Elizabeth Lambert

New Mexico Lobos takımının oyuncusu Elizabeth Lambert'in pek çok ligde oynayan orta saha oyuncularından daha agresif olduğu kesin.Erkek çıkcakmış da son dakikada dönmüş derler ya öyle bişey.





5.Jens Lehmann

Stutgart'ın Urziceni'yi yenerek bir üst tura çıktığı maçta küçük tuvaletini gidermek amacıyla reklam panolarının arkasına geçen Jens Lehmann listede 5.sırayı alıyor.






6.Diego Armando Maradona

Arjantin milli takımının Uruguay galibiyetinin ardından Dünya Kupası'na son anda katılmayı başarmasının ardından Maradona'nın sevinç gösterileri ve Arjantin'in gösterdiği kötü performans sonrası eleştirilerin ardından gazetecilere bana çöpmüşüm gibi davrandınız çıkışı,kendi futbolculuk yaşantısı gözönüne alındığında çoğu kimse için tuhaf karşılansa da bize içimizden birini hatırlatıyordu sanki.




7.Florentino Perez

Kaka ve Ronaldo'ya toplamda 161 milyon € u bulan bir fiyat vererek satın alan Real Başkanı Perez de bu listedeki yerini aldı.

8.Jose Mourinho

Jose Mourinho her nekadar bu direkt aklındakini bazen fazlasıyla da olsa söyleyen cesur,kendine güvenen,bazen egoist hali benim hoşuma gitse de oda listeye 8.sıradan girmiş.

9.Serene Williams

2009'un en iyileri listesi yapıldığında bence ilk üçe girmeyi kesinlikle hakeden bir isim Kim Clijsters.Anne olup bıraktığını açıkladığı ancak sonrasında tenise döndüğü ilk büyük turnuva olan US Open da rakiplerini tek tek eleyerek şampiyonluğu kazanan Belçikalı raketin yarı finaldeki rakibi Serena Williams'tı.Çizgi hakemine seni öldürürüm! diye tehditler yağdıran ve kızgınlığından raketi yere vurarak parçalayan Williams diskalifiye olurken Clijsters finale yükseliyordu.




10.Tiger Woods

Tiger Woods'un 1.5 ay kadar önce geçirdiği kazadan bahsetmiştim.Basit bir kaza olarak lanse edilen olayın ardından patlak veren aldatma olayı Woods'un kariyerine son vermesine neden olacak belki de.


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...