Cumartesi, Aralık 12

Son pişmanlık fayda eder!





Tiger Woods..Tanımayanınız vardır illa ki.Hoş;son 1 hafta içinde haberleri heryerde döndü durdu yine de golf sporu ülkemizde pek popüler olmadığı için bilmeyenler olabilir.Bugüne kadar kazandığı 14 büyük turnuvanın yanısıra 70 i aşkın tour türündeki yarışmalardan profesyonel olarak popüler olmaya başladığı 97 senesinden bu yana Golf sporundan edindiği servetinin 750 milyon$'ı aştığı tahmin ediliyor.Forbes dergisi her yıl kazandığı ortalama değerleri hesap ederek 2007 yılında 115,2008 yılında da 100milyon$'ı aşan bir gelir elde eden sporcunun 2011 senesinde servetini 1Milyar$'a(yazıyla 1.000.000.000 $) çıkarmasını beklediğini açıklamıştı.

Hepimizin fifa,nba,sims,nfs gibi oyunlarını oynadığı üretivi ea sports tarafından adına çıkarılan Tiger Woods PGA Tour adlı oyunu bile var.Asıl postun konusuna gelmeden önce unutmadan ekliyim kendisinin yaptığı vuruşlardan bazılarını en alta ekledim izleyin derim.

2 hafta kadar önce,flaş haber olarak verilen gelişmede Woods'un evinin yakınında jipiyle kaza geçirdiğini,arabadan;kazanın sesini evden duyup gelen karısının yardımıyla çıktığı söylenmişti.
Ancak durum farklıydı.Woods ile karısı evde karısının Woods'u başka bir kadınla ilişkisi olması nedeniyle suçlamasıyla başlayan tartışmanın ardından evi aracıyla terketmek isteyen Woods'u karısı golf sopasıyla takip ediyor ve arac hareket ederken arka camını patlatıyor daha sonra bu patlama sesiyle olduğu iddaa edildiği üzere Woods aracın hakimiyetini kaybedip önce bir yangın direğine ardından ağaca çarpıp duruyor.

Olayın ardında Tiger Woods ile evlilik dışı ilişkisi olduğu iddia edilen Rachel Uchitel'in basın toplantısı düzenlemesine kısa bir süre kala bu toplantıyı iptal etmesi üzerine Tiger Woods'un kendisine sus payı olarak 1 milyon$ verdiği iddiaları atılmıştı ortaya.

Kazadan 2 hafta sonrasında Woods yaptığı açıklamada golfe ne kadar olacağı belirsiz bir süre zarfında ara verdiğini açıkladı ve şunları ekledi:Uzun süren bir vicdan muhasebesinden sonra profesyonel golfe belirsiz bir süre ara verme kararı aldım. Daha iyi bir eş, baba ve insan olmaya odaklanmam gerekiyor.Sadakatsizliğimin başta eşim ve çocuklarım olmak üzere birçok kişiyi hayalkırıklığına uğrattığının ve incittiğinin fazlasıyla farkındayım. Herkese son derece üzgün olduğumu ve af dilediğimi yeniden söylemek isterim. Verdiğim hasarı gidermek mümkün olmayabilir ama elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.

Bu ara ailesi ve kendisi adına umarız iyi gelir.Son pişmanlık fayda edecek mi yoksa magazin basınının istediği mi olacak bunu ilerleyen dönemde göreceğiz.




Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...