Çarşamba, Mart 24

Sevilla'da hoca değişikliği


Sevilla'da son bir kaç haftadır devam eden istikrarsız gidişat dün akşam ligin 27 maçta 17 puan toplayabilen son sıradaki ekibi Xerez ile kendi evinde 1-1 berabere kalmasının ardından 2008 yılında Juande Ramos'un ayrılmasından sonra paf takımının başından A takımın başına getirilen Manolo Jimenez'in kovulmasıyla sonuçlandı.

Jimenez'e Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığımız 2.tur maçlarında sinir olmuştum açıkçası.Gollerde ve pozisyonlardaki abartılı hareketleri pek çok taraftarın tepkisini de çekmişti.

Gelelim işin ilginç tarafına.Jimenez'in yerine düşünülen isim ise geçen sezon bize saç baş yolduran, ki bence bir zamanlar Vicente del Bosque'ye uydurulan 'yeniköy kasabı' sıfatını daha çok hakeden Luis Aragones'in günün ilerleyen saatlerinde imza atması bekleniyor. Hani normalde takımın başına yenibir hoca geçtiğinde takımdan bir reaksiyon beklersiniz ki Sevilla yöneticileri de bu kararı alırken zorlandıklarını ama takımda bişeyleri değiştirmek gerektiğini ve bu karar sonucunda pozitif yönde bir reaksiyon beklediklerini ifade etmişler ancak Aragones takıma nasıl bir etki yapabilir,bu yöneticilerin aklı bu düşünecyi nasıl alıyor anlamak mümkün değil cidden.Allah akıl fikir versin.

Ekleme:Luis Aragones ile Sevilla anlaşmaya varamamış.Ülkemizde bazı kimseler Fenerbahçe'den aldığı parayı istiyor anlaşma olmaz diyorlardı ancak anlaşmanın gerçekleşmeme sebebi Aragones'in bu sezondan sonraki sezonda da takımın başında olmak istemesiymiş.Sevilla kulübü Aragones'i sadece bu sezonu tamamlamak üzere masaya çağırmış.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...