Cumartesi, Mart 20

Geçmiş Olsun Tanjevic!

Fenerbahçe ve A Milli basketbol takımının Sırp koçu Bogdan Tanjevic'e kolon kanseri teşhisi kondu.Gece geç saatlerde ajanslara düşen bu haber,her nekadar zamanında istifasını bekleyen pek çok Fenerbahçe'li gibi bende bu dileğimi bu satırlardan dile getirmiş olsam da bu gelişme karşısında ne diyeceğimi bilemez hale geldim.

Son dönemde takımın sergilediği performans ve Milli takımda son yıllarda süregelen sıkıntılar sonrası pek çok çevre tarafından eleştirlere maruz kalmıştı ancak insanın sağlığı söz konusu olunca herşeyi bir kenara bırakmak gerek.Kanser kadar nalet bi hastalık yok.Benim de hayatımın en değerli parçalarından birini koparıp alan bu illeti Allah düşmanıma dahi vermesin.Çok zor gerçekten.

Hastalığının safhası hakkında bir yerde erken teşhis diyor,başka bir kaynak son safhada diyor. Tanjevic önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ve Milli takımdaki görevinden istifa edip tedavisi için Amerika'ya gidecek.Kendisine büyük geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum.

1 yorum:

Furkan Zengin dedi ki...

her ne kadar bizi sinir etse de, bu camiaya hizmet vermiş şampiyonluklar kazandırmış bir hocamızdır. Kendimize yakışan şekilde ona güle güle dememiz gerekir diye düşünüyorum...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...