Perşembe, Mart 11

Şaka mısınız?


Profesyonel! Futbol Disiplin Kurulu olaylı Diyarbakır-Bursa maçının cezalarını açıkladı!

Diyarbakır'a 3 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama,
Kulübe taraftarın çirkin tezahüratı dolayısıyla 40.000 Lira para cezası ve
Kulüp görevlisi Samet Kaba'nın rakip takım sporcularına hakaretlerinden dolayı 30 gün hak mahrumiyeti!

Şaka gibi!

Ya biz çok enayiyiz yada bunlar kör.Ya biz çok tevazu gösteriyoruz,bir grup zıpçıktının hareketini şehre mal etmemek lazım,onlar da bizim,Türkiye'nin,bu ligin bir değeri demekle kendimizi kandırıyoruz yada aksine Allah'ın sopası yok ya,gözümüze gözümüze sokuyor.Aptalsınız siz,bakın siz affediyorsunuz,sineye çekiyorsunuz onlar her sezon minimum 1-2 maçta başınıza yumruk kadar taşlar,koltuklar yağdırıyorlar.Oranızı buranızı yarıyorlar.Hemde bunu yaparken ülkenize son 20 yılda 300 Milyar Dolar maddi zarar vermenin yanı sıra 30bin vatandaşınızı öldüren örgütlerinin propagandasını da yapıyorlar.

İlk yarıda Fenerbahçe maçında çıkan olaylar yetmedi demek ki.Ne yapmaları lazım? Stadı başlarına mı yıksalardı futbolcuların?Yukarda Kirita'nın polis minibüsünden inişini görüyoruz.Sercan'la ikisinin minibüs içinde fotoları yayınlanmıştı abartı bunlar diyenler olmuştu,sonra yayınlanan videolarda camları kırıp içeri giren taşları görünce durumun vehametini de anlamışlardır.O minibüs alev almadı Bursalı futbolcular sağ salim evlerine vardılar ya;tamam 3 maç yeter.

Ayıp ya.Kimi kandırıyorsunuz ki? Bu nasıl federasyon nasıl profesyonel! bir disiplin kurulu böyle?! Avrupa'yı geçtim adamdan sayılmayan Afrika ülkelerinde böyle şeyler yaşansa nolur o takımın hali tahmin edemiyorum.Ama eminim her defasında bukadar ucuz yırtmazlar.Yırttırmazlar çünkü.Kim demişti bu ülke futbolda kalkınacaksa önce yöneticiler değişecek diye? Hay ağzına sağlık onun! Tepeden başlayarak değişsin!Futboldan soğuttunuz insanları!


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...