Perşembe, Mart 11

Ey güzel Allah'ım bize de ver!

Bu sezon Premier Lig'de 27 maçta 23 gol..Fa Cup'ta 3 maçta 2 gol..Şampiyonlar Ligi'nde 5 maçta 4 gol..Bu 4 golün 2 si San Siro'da Milan'ı 3-2 mağlup ettikleri maçta,2 si o maçın rövanşında dün akşam..Totalde bu sezon 38 maçta 30 gol..Manchester forması altında 199 maçta 112 golü var 6 sezonda..

Ruud Van Nistelrooy'un 5 sezonda 219 maçta 150 gollük performansı var..Hele 2002-2003 sezonunda 52 maçta attığı 44 gol unutulmazlar arasında..Ronaldo ayrıldıktan sonra ManU düşer diyenlerı tek başına yanıltıyor bu adam.Bi futbolcunun sezonun sonuna doğru dahi performansında değil kondisyon kaybı,mental yada fiziksel yorgunluk bile gözükmezken aksine istikrarlı şekilde devam etmesi insanüstü birşey olsa gerek.

Manchester formasına Old Trafford'da Fenerbahçe'ye yaptığı hat-trick ile merhaba dediği için Türkiye'de diğer kulüplere nazaran daha çok kendisini sevmeyen isimler vardır belki içimizde.
Yapcak bişey yok..Sabırla bekleyip dua etmek lazım..Belki bir gün bizim ülkeden de onun gibi bir topaç doğar da biz de ağzımız açık izleriz oynadığı futbolu..

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...