Pazar, Mart 14

Beterin beteri var



Juventus ligin son sırasındaki Siena'yı ağırladı.Juventus formasıyla 450'nin üzerinde maça çıkan Del Piero'nun maç öncesinde 299 golü bulunuyordu bu forma altında.Taraftarlar bu duruma özel olarak üzerlerinde 300 yazılı tshirtleri ile yerlerini almışlardı.Henüz maçın ilk dakikasında 300, 7. dakikasında da 301.golünü attı Del Piero.10.dakikada da Candreva güzel bir golle durumu 3-0 yapıyordu.

Normal şartlarda ligin son sırasındaki bir ekipten böyle bir durum karşısında ne beklersiniz? Şüphesiz büyük çoğunluk psikolojik olarak çökmelerini bekler.Ancak Siena öyle yapmadı.İlk yarıda Maccarone'nin daha önce de pek çok kez denk geldiğim uzaktan bir şutuyla 3-1i yakalamaları onları oyunda tutan şey oldu.İkinci yarıda önce 3-2 yi ardından da bir penaltı ile 3-3 ü buldular.Sonrasında kontralarda biraz daha dikkatli olabilselerdi galip bile gelebilirlerdi.

Aklıma bir kaç hafta önce Bursa'nın Saracoğlu'nda 2-0 dan 3-2 kazandığı maç geldi.Beterin beteri var demek doğru olur heralde.

İnter'in Cuma günü Catania'ya 3-1 yenilmesinin ardından şampiyonluk yolunda bu akşam Milan Chievo karşısında alacağı bir galibiyetle aradaki puan farkını 1'e indirme şansını yakaladı.Aynı şekilde Roma da Livorno deplasmanında farkı 4 e indirme fırsatını yakalamıştı.Ancak 1-0 geriye düştükleri maçta önce 2-1 öne geçtiler,Livorno'nun beraberlik golünden sonra tekrar öne geçmelerine rağmen Totti'nin olmadığı maçta Toni'nin etkili oyununa rağmen sahadan 3-3'le ayrıldılar.Uefa adına çabalayan Palermo Udinese'yi 3-2 mağlup ederek Juventus'un 1 puan üzerinde 4.sıraya yükseldi.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...