Çarşamba, Mayıs 19

Beşiktaşlı duruşu! Beşiktaşlı Rüştü!

Öğlen saatlerinde Fenerbahçe kulübünün yaptığı basın toplantısında en çok şaşırdığım,hatta bir dünya etken vardı bu muydu tek sorun diyerek,keşke yapmasalardı diye düşündüğüm şey Rüştü'den bahsetmeleri,hatta buna resmi bildiride yer vermeleriydi.

Benim ilk anladığım Aziz Yıldırım'ın; Fenerbahçe kulübüne bugüne kadar şabie suçlamaları yapanların bu iddaalarına karşılık ''ee hani noldu?Olamadık işte şampiyon.Hem ozaman Rüştü de bunları yaptı,onlar da şike ozaman,onun da yediği goller şaibeli ozaman'' tarzı bir ifade çözümlemiştim açıklamanın içinden ve Yıldırım'ın dediklerinden.

Basın toplantısı sona erdikten sonra Fenerbahçe'nin;Rüştü'nün,Kasımpaşalı,Ankaragücü'lü ve Trabzonsporlu oyuncuları aradığı iddialarına NTVSpor aracılığıyla jet hızıyla yanıt veren Rüştü ''eğer böyle görüşmeler yaptığımı ispatlarlarsa futbolu bırakırım'' demişti.

Fenerbahçe'nin bu iddalarını alay konusu eden Beşiktaş taraftarı,kendilerinde değiller heralde demiş ve Aziz Yıldırım'ın karşısında sözde o pek benimsedikleri Beşiktaşlı duruşunu sergilediğini düşündükleri için Rüştü'yü ''artık seni Beşiktaşlı Rüştü olarak bilicez'' diye seslenmişler,benimsemişlerdi.

Fenerbahçe kulübü Rüştü'nün bu açıklamalarından sonra resmi sitesinden yayınladığı bildiride,Rüştü'nün bu konuşmaları yaptığını nerden ve ne şekilde haber aldıklarını açıkladı,hatta Rüştü'nün yaptığı telefon konuşmaları sonrası Ali Yıldırım ile görüşmesinin ardından yaptığı konuşmaların hatalı olduğunu kabul ettiğini ve Bursa maçında göstereceği performansla bu lekeyi temizleyeceğini söylediğini de ifade etti kulüp.Ve Rüştü'den kamuoyuna söz verdiği şekilde futbolu bırakmasını istediler.

Beşiktaş kulübü ise oyuncusunun,kendi takımının şampiyonlukla hiç alakası bile yokken-ki olsa kaç yazar- yaptığı bu telefon görüşmelerini doğrular nitelikte bir bildiri yayınladı. Bildirinin sonunda da Adnan Polat'ın,'Fenerbahçe Franco'yu ayarttı' iddaasına Aziz Yıldırım'ın sessiz kalışını eklemişler.

İnsanda biraz soğukkanlılık olur.Herşeyden önce çıkıp canlı yayına bağlanan yöneticilerinin bile basın toplantısını izlemedeği ortadayken yayınladıkları bildiride Aziz Yıldırım'ın neden sessiz kaldığını sorgulamaları çok da anormal değil.Fenerbahçe kulübü Rüştü'nün yaptığı görüşmelerin doğruluğunu smsler yoluyla gerek de Ali Yıldırım ile yapılan görüşmelere dayandırırken karşı taraf hiçbir aslı astarı olmayan haberleri öne sürmekle yetiniyor.

Çocukken seni severdim Rüştü.Onca laf yedin,yeri geldi dayak yedin,saçma sapan hatalar yaptın ama biz seni çubukluyu taşıdın diye sevdik.Sonra kulüpten nasıl ayrıldığın ortada olmasına rağmen sevgiyi bozmadan saygıya dönüştürdük.Arkandan konuşmadım.Ama şu yaptığının adı döneklikten başka bişey değildir.Çıkıp futbolu bıraktım diyecek kadar yüreğin yoksa da tam bir Beşiktaşlı duruşu sergilemiş olursun.

2 yorum:

Salih dedi ki...

Aziz Yıldırım hep haklı çıkıyor.Hakan Bilal Kutlualp,Tahir,Kıran,Sadettin Saran,Ümit Özat ve son olarak BJK kalecisi Rüştü...

Beşiktaş Yönetimine gelince...Ortada yönetim adı altında bir topluluk var ama yönetim kabiliyeti,vizyonu yok malesef bu toplulukta...Sanki rastgele birkaç kişi toplanmış ve yönetim oluşturmuş gibi.(Rövanşı olmayan maçın rövanşında rakibi yeneceklerini iddia eden yönetici modeli buna en iyi örnektir.)O yüzden Beşiktaş yönetimini kaale alıp bunun üzerinden yol haritası çizmek akıllıca değil.Durumları da merdi kiptiden hallice değil...Hülasa BJK yönetimi akım derken bokum demiş ve Aziz Başkanın Rüştü ile alakalı söylediklerini onaylamıştır.


Salih

fenerlihüseyin dedi ki...

Hadi onların ki 8taş duruşu . Ama mal bulmuş mağribi gibi Başkanın açıklamalarına sarılan Fenerbahçe'lilere ne demeli .

Alaycı cümlelelrle " her zamanki teraneler " diyenler , demediği şeyleri dedi diyenler ve Rüştü için söylediği sözlerden Başkanın "geçimsizliğine " delil devşirmeye çalışanlara ne demeli ?
Yazıklar olsun , bu günde bile başkana , yönetime kini Fenerbahçe sevgisinin önüne geçmiş olanlar var .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...