Cuma, Mayıs 21

Guiza kalpten götürür!


Bir zamanların 'Yeniköy kasabı' şimdinin İspanya milli takımı teknik direktörü Vicente del Bosque'nin kendisini 30 kişilik aday kadrodan,Güney Afrika'ya gidecek nihai 23 kişilik kadroya almadığının açıklanmasının arefesinde,Fifa resmi sitesinde kendisiyle yapılan röportajda milli takımının başarısının sırrı,Dünya Kupası ve Türkiye'de ki hayatı ile ilgili sorulara cevap vermiş.

''Eğer nihai 23 kişi arasına kalabilecek kadar şanslı olursam bu benim ilk Dünya Kupasına katılışım olacak'' diyerek kapanışı yaptığı röportajın Türkiye ve Fenerbahçe'de ki yaşamı ile ilgili olan kısmında da Fenerbahçe ile 2 senelik daha kontratı olduğunu ve bu sona erdiğinde 33 yaşında olacağını,dolayısıyla Fenerbahçe'de futbolu bırakabileceğini de eklemiş.

Geldiği günden bu yana sadece geçen yıl kazanılan Süper Kupa'da payı olduğunu söylemiş okçumuz,her geçen gün,bugüne kadar ki performansının üstüne koymak,arttırmak için çabaladığını ve daha çok kupa kazanmak istediğini söylemiş.

Belli ki önümüzdeki sezona kadar takımda pek çok şey değişecek,ola ki Daum yada muhtemel yeni hoca veyahut Aziz Başkan bu adamı hala takımda tutma yanlısı olursa Allah rızası için biri çıkıp yahu bu adamdan en azından biz cacık yapamıyoruz,hazır Villa'yı kaybeden bir Valencia söz konusuyken, Topal transferi ile de Türk-İspanyol ilişkileri ısınmışken bi yoklasak,yollasak şu adamı desin..

Lütfen..Valla bak kendim için değil,biz genciz yine sabır gösteriyoruz,gösteririz de ama şu aşağıdaki çifti yormayın daha fazla..Ender karşılaştığımız gol sevinçlerinde bile meymenet yok ki adamın..


3 yorum:

orta karar dedi ki...

Müthiş..

MuL€ dedi ki...

kalpten götürceği tespiti mi yoksa yaşlı çiftin Fenerbahçe sevgisi mi? hoş ikisinde de hemfikiriz sanırım :)

orta karar dedi ki...

Kesinlikle =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...