Perşembe, Mayıs 6

Yazıklar olsun Totti!



İtalya Kupası'nda final akşamıydı dün gece.İnter Serie A'da şampiyonluk yolundaki direk ve en yakın rakibi Roma ile karşılaştı ve maç Milito'nun golüyle 1-0 lık İnter galibiyetiyle sonuçlandı.İnter bu sonuçla İtalya Kupası'nı 4 yıl aradan sonra 6.kez kazanarak müzesine götüren taraf oldu.

Maçın özetlerini izleyebildim.Hem özetlerden hem de yorumlardan da anlaşıldığı gibi epey sert bir maç geçmiş.İki takım oyuncuları maç boyu birbirlerini ince ince dövmüşler desek yeri.

Ancak özellikle ikinci yarıda Toni'nin de gelmesiyle çok daha etkili bir takım haline gelen ve benim de ilgiyle izlediğim Roma'nın simge! oyuncusu Totti maçın son anlarında İnter'in şımarık çocuğu Balotelli'yi; Milito'ya yaptığı bir faulün ardından kısa süre geçmesine rağmen yaklaşık 20-25 metre kovaladıktan sonra öyle bir tekmeledi ki eminim benim gibi pek çok kişinin gördüğünde ağzı açık kalmıştır.

Tamam Totti melek değil daha önce de bu tarz çirkefliklerini gördük ama resmen ve kasten Balotelli'yi sakatlama niyetiyle yapılmış bir faul bu.

Ülkemizdeki derbilerde olan bitenleri aylarca konuşuyoruz.Bir hareket yüzünden bir oyuncuya takılan lakaplar yapışıp kalıyor ve unutulmuyor.Totti Zidane'a falan mı özendi anlamıyorum bir de maçtan sonra resmi sitesinde Balotelli'nin Roma şehri ve insanlarına,kulübün taraftarlarına hakaret ettiğini,maç boyunca da sürekli tahrik ettiği şeklinde açıklamada bulunmuş.

Pes! İnsan bi kendimi kaybetmişim falan der bi özür diler,sonuçta karşındaki de bu işten ekmek yiyen bi insan evladı.Üstelik artık kariyerinin son demlerine gelmiş tecrübeyse feriştahını görmüş geçirmiş bir kaptan olarak Balotelli gibi şımarık,dengesiz bi adamın yaptıklarının-ki etti tahrik konuşmalarıyla,maçta da etmiştir kesin- gazına geliyosan nerde kaldı senin 20 küsür yıllık futbolculuğun profesyonelliğin bilmem nen? Fifa'nın bu duruma sessiz kalmamasını bekliyorum.Giderayak öyle bir ceza versinler ki kupaya falan gidemesin,evinde de tekrar tekrar o tekmeyi izlesin.Benim izlerken içim cız etti be.Allahtan Balotelli sağ bacağını tam yere basmışken gelmedi o tekme.

Biz küçüklüğümüzde Pes'de FM'de Roma'yı sırf sen varsın diye alırdık senin şimdi yaptığına bak.Olcak iş mi? Yazıklar olsun diyor olay anının görüntüleriyle başbaşa bırakıyorum sizleri..


Videonun ortalarında De Rossi'nin tekme sonrası başını nasıl avuçları arasına aldığına dikkat edin.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...