Pazar, Ocak 17

Venganza* vol.2

12 gün içinde 3.kez karşılaştılar Sevilla ile.Kral Kupası'nda Nou Camp'ta 1-2 kaybedilen ilk ayağın ardından Sanchez Pizjuan'da 1-0 galip gelmeyi bilmişler ancak bu skor tur için yetmiyordu ve geçen yıl kupa bırakmayan Barcelona 2010'da erken bir şekilde kupaya veda ediyordu.

Bu akşam hem Nou Camp'ta kaybedilen ilk maç hem de kaybedilen turun intikamını almaları bekleniyordu.Hızlı başladı Barca ama aradığı golü ilk yarıda bulamadı.İlk yarı 30. dakikalara kadar tek kale oynadılar desek yanlış olmaz.İkinci yarı aynı tempoyla başladılar golü de erken bulunca zaten Afrika Uluslar Kupası'na gönderdikleri oyuncularından sonra pek bişey yapmaya takatı olmayan Sevilla'nın 1-2 kontrası bir de ikinci yarının hemen başında Kone'nin soldan yatırıp yatırıp kaldırarak girdiği pozisyon haricinde pozisyonu olmayan Sevilla karşısında 2-0'ı bulduktan sonra taraftarların oleyleri arasında sona doğru yaklaşıyordu ki ikini yarıyı izlerken Onat'a Messi gol atar oynayacaktım iyi ki oynamamışım lafımı bana yedirircesine Messi önce 85'te Barca forması altındaki 100. , maç 3-0 oldu nasılsa diyerek kanalı değiştirdiğimden sonra 91.dk da 101. golüne imza attı.

İntikam soğuk yenen yemek esprisini yapmak istemiyorum ancak bu adamlar gerçekten uzaydan gelmiş gibi top oynuyorlar,sanırım Messi'nin;İbrahimoviç'in attığı ancak ofsayt diye verilmeyen goldeki ortası,paslar,şutlar herşeyiyle fazla bu takım..Çok fazla...

(*):intikam

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...