Pazartesi, Ocak 25

Oysa herşey güzel başlamıştı..


Dün gece Madrid Malaga'yı ağırladı.

Maçtan bahsetmeden önce yukarda gördüğümüz Ruud Van Nistelrooy'dan bahsedelim.Galatasaray için de adı geçmiş,kendisiyle ilgilenilmişti ancak o ülkemizi tercih etmedi.İngiltere'ye dönmesine sıcak bakılıyordu ama o herkesi yanıltarak Hamburg yolunu tuttu.Dün akşam son kez çıktı Bernebau'nun çimlerine.Taraftarlarla vedalaştı,kendisini uğurlayan taraftarları cep telefonunun kamerası ile kaydetti.Maç öncesi böyle duygu doluydu.

Maç başladı Madrid golü bulmak için 35 dakika bekledi.Ronaldo 5 dakikada Beşiktaş misali 2 golü 35 ve 39. dakikalara sığdırdı.Herşey güzel gidiyorken 69.dakikada Ronaldo kaybettiği topun ardından koşan Malaga'lı Mtiliga'ya dirseğiyle vurdu.Ve hakemin 2 metre önünde meydana gelen bu olayın ardından kırmızıyı da gördü.

Hernekadar maçtan sonra özür dilemek için gittiğinde Mtiliga'nın : ''Özür dilemene gerek yok istemeden yaptığını biliyorum'' dediğini söylese de Mtiliga'nın yukardaki hali ve aşağıdaki video pek te öyle 'istemeden oldu' vakası gibi gözükmüyor.Bir bahanesi de Mtiliga'nın boyunun kısa olması imiş.Boyu uzun olsa burnu kırılmazmış.Öyle demiş Ronaldo.



Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...