Çarşamba, Ocak 27

Gül sen gül!


Bakmayın Benitez'ın sırıttığına.Liverpool'da işler hiç ama hiç iyi gitmiyor.İyiyi geçtim gitmiyor bile artık.

Premier Lig'de ki son maçlarında 4.sıra için direk rakipleri olan Tottenham'ı üstelik Gerrard olmadan yenmişlerdi.

Bugün Gerrard 11deydi.Rakip ligde kendi sahasında yediği 17 golle ligin en kötü 3.defansı ve yine kendi evinde attığı 9 golle en kötü hücumuna sahip Wolwerhampton'dı.

Doğruyu söylemek gerekirse ben hayatımda bukadar berbat bi maçı bizim ligde bile zor izlemişimdir.Liverpool'un kaleyi tutan ilk topu ikinci yarının başında Riera'nın cılız şutu,ikincisi de sonradan giren N'gog 'un nerdeyse sıfırdan vurduğu orta şut karışımı toptu.

Wolwerhampton'ı kafanızda sahasına kapanıp Çanakkale geçilmezi oynayan bi takım olarak hayal etmeyin sakın.Özellikle 2.yarıda L'pool ceza alanında karamboller oluşturacak kadar bastırdılar bir ara.


Rafael Benitez'in adı Juve ile anılmaya başladı 2 gündür.Maç sırasında gezindiğim yabancı forumlardan birinde bir Juve taraftarı Benitez'i kesinlikle istemiyoruz diye yırtınıyordu.Futbol böyle işte,başarı varsa kralsın yoksa eleştiriler karşısında boynun bükülmeye mahkum.Daha 2-3 yıl önce Şampiyonlar Ligi'ni getirdiğinde kendi açtıkları pankartları şimdi L'pool taraftarına göstersek yakarlar mı acaba?



Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...