Cuma, Şubat 19

A.Madrid:1-Galatasaray:1 {Fark basit!}

Daniel Güiza..14 m€..Bu akşam girdiği pozisyon sayısı 3,vurduğu şut 2 kaleyi tutan 2..Ayakta duramayan,yanlış tercihler yapan saç baş yoldurmaya aylardır olduğu gibi devam eden bir forvet..

Kader Keita..8M €..Asıl mevkisi kanat ama zor durumdaki takımının bu önemli maçında 20 küsür maçtır yenilmeyen Barca'yı yenen Madrid deplasmanında takımının forveti olarak çıktı.2 şut çekti biri kaleyi tuttu oda gol oldu..Tek başına dağıttı ikinci yarıda Madrid defansını desek yanlış olmaz..

Sergen Yalçın azönce Ntvspor'da diyor ki: Forvet adam gol atamazsa çok kızamazsınız,kızmamalısınz;onu pozisyona sokmalısınız diyo.Ben ne demişim bi alttaki postun ilk paragrafında: Forvet adamın işi budur,bir maçta hele böyle önemli maçlarda 2-3 pozisyon gelir en az 1ini yazarsın takımını sürüklersin.Bi tarafta oklarını bol makyajlı hatunlara doğrultmuş ayakta durmaya mecalsiz,meymenetsiz suratıyla bizleri kahreden Denyo-l! Guiza diğer tarafta kendini takımının bu zor durumunda maça iyi hazırlayan ve işini en iyi şekilde yapan Kader Keita...

Galatasaray'ı canı gönülden kutluyorum..İnşallah Sami Yen'de de sabırlı bir oyunla gerekli skoru alıp turu atlayacaklardır..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

dodo: tebrik ediyorum bu yazından dolayı mule 50 trilyona mal olan bır adam yazık arkasında bekleyen semih e bır yenısı gökhan ama nede olsa laliganın gol kralı dimi azizcim:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...