Salı, Şubat 2

Evli evine köylü köyüne!


Ara transfer dönemi sona erdi.Transferin son gününde göze çarpan pek büyük bi gelişme olmadı desek yeridir.

Robbie Keane...Tottenham'da 200'ün üzerinde maça çıkıp 80 gol barajını aşan İrlandalı golcü transferin son gününde sezon sonuna kadar kiralık olarak Celtic yolunu tuttu.

Keane'in sıkı bir Celtic destekçisi olduğunu bildiklerini dile getiren Celtic başkanı Peter Lawwell onu daha önce de kadrolarına katma planları olduğunu ve bunu transfer döneminde Keane'in düşüncelerini öğrenebilmek adına ilişkileri yakın tutarak göstermeye çalıştıklarını dile getirmiş.

Diomansy Kamara'yı da Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna katan Celtic taraftarlarının milli kahraman olarak kabul ettikleri Keane'i takımlarında görmekten mutluluk duyacakları kesin.

Tottenham cephesinde ise Harry Redknapp;zaten Crouch ve Defoe gibi iki ismin yanı sıra Pavlyuchenko'ya sahip olduklarını,bunlara henüz son hafta içinde Gudjohnsen'in de katıldığını ifade ederken,Keane'e sürekli 11'de yer alma garantisi vermenin mümkün olmadığını ve oynaması adına bu transferin faydalı olacağını eklemiş.

Robbie Keane için bugüne kadar ödenen bonservis bedelleri 70 milyon pound civarında.Celtic'te ki haftalık kazancı ise 65.ooo pound olacak.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...