Cuma, Şubat 12

Zola'nın arkası sağlam!


Premier Lig'de hafta içi maçlarında West Ham Birmingham'ı 2-0 yenerek puanını 24 e kendisini de sıralamada 14. sıraya yükseltti.

West Ham'da yönetim el değiştirmişti.Kulübün yeni sahiplerinden David Sullivan'ın Birmingham maçından sadece 1 gün önce başta Scott Parker,Kieron Dyer gibi isimlerin haftalık ücretlerini işaret ederek sezon sonunda kulüpteki oyuncular,teknik kadro ve tüm kulüp çalışanlarının maaşlarında %25 indirime gidileceği,kulübün pek çok bölgesinde haketmediği ücretleri alan isimler olduğunu belirtmesi karşısında Zola maçtan 1gün önce yapılan bu açıklamaya tepkisini belirtmişti.

West Ham'da para için bulunmadığını geçen yıl kontratı imzalarken alacağı ücreti dahi bilmediğini,bunun daha sonra kulübün mali yetkilileri tarafından kendisine bildirildiğini ifade ede Gianfranco Zola,buraya gelirken bir planı olduğunu ve yapabileceğini düşündüğü şeyler hoşuna gittiği için West Ham'a geldiğini belirtti.

Birmingham maçından önce soyunma odasında oyunculara kulüp sahiplerinin bu sözlerini bildiren Zola'ya oyuncular 2-0 lık galibiyetle desteklerini göstermişler.



















David Sullivan küme düşerlerse bunun Newcastle'ın düştüğü durumdan daha kötü olacağını durumun kendileri için mahşer gününden bir farkı olmayacağı tarzında açıklamalar da yapmıştı.Birmingham maçının golcülerinden Diamanti,Scott Parker ve hatta 3 aylığına Ocak ayında kiralık olarak kadroya katılan Mido hocalarının takım olarka arkasında durduklarını açıklamalarında gösteriyorlar.

Hocalarının takımı için çok çalıştığını,herhangi bir puan kaybında sorumluluğu üstlenmekten çekinmediğini ve herkes tarafından saygı görülen isim olduğunun açık olduğu görüşünde birleşen oyuncular takımın oyunu hakkında da,pas yapma yeteneği üst düzeyde teknik bir takım olduklarını ancak yükselişe geçmek için sahada pis işlerden kaçınmamak,mücadele de etek gerektiği eklemişler.


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...