Pazar, Nisan 24

Buca:3 - Fenerbahçe:5


Geçen haftaki Antep galibiyeti akıllara 10 yıl evvel 3-0 dan dönen 4-3 maçını hatırlatmıştı.Geçen haftaki maç da efsane bi maç olmuştu onun kadar gollü olmasada.Bu akşam yine unutulmaz bir maç izledik.İleride çocuklara torunlara anlatılacak bir maçtı.

İlk yarı bu maçın anlamını bilmiyor gibiydi takım.Aslında maça fena başlamamışlardı ama son maçlara göre daha bir yavaştık.Bunda Niang'ın yokluğunda uçta ayağına gelen topları sırtı dönük aldıktan sonra verkaça girmekte ve dağıtmakta epey başarısız olan Semih'in payı vardı.Derken ilk doğru düzgün Bucaspor atağı gol oldu.Emre'nin rüzgar yardımıyla attığı uzaktan güzel golle eşitliği sağlayıp ilk yarı muhtemel öne geçme fırsatını kollarken savunma arkasına atılan 2.top Buca'nın önderliğinde devreye girilmesine neden oldu.

İkinci yarı geç dakikaları beklemeden değişiklik gözlüyorduk ama aynı 11 çıktı.Erken gelecek gol maçın dönmesi demekti ancak o golü bulan taraf yine Buca oldu.22 yıllık ömrümde 3 defa aynı hüzün fazla bu bünyeye diyordum ki Stoch girdiği anda penaltı ile yeniden fark 1'e indir.Hemen ardından Alex attığı kopya kafa gollerinden birine imzasını attı ve eşitlik geldi.Derken Aykut hocadan Baroni-Guiza değişikliği geldi ki aslında risk demekti.Ama Guiza topla buluştuğu ilk anda maç boyu yanlış tercihleri yüzünden saç baş yolduran Semih'in güzel pasında tek vuruşla ağları buldu hem kendisi hem de taraftarını gözyaşlarına boğdu.Santos'un imzası haline gelen sol üst-dış sert şutlarından biriyle skor tayin edilmişti.

Guiza'nın maç sonu röportajda golü izlerken tekrar gözyaşlarına engel olamaması,bu forma için gözyaşı dökmesi çok önemliydi taraftar için.Ben tüylerim diken diken izledim İspanyolu ve o halini görüp Aziz Yıldırım'ın da kendisini telefonla araması,destek vermesi sonrasında takımın onu omuzlara alması takımın bütünlüğü ve gelecek haftalarda göstereceği inanç adına önemli şeyler.

Ligin ikinci yarısında kuşkusuz en kötü oynadığımız maçlardan biriydi.Bucaspor ligde 31 maçta attığı 31 golün 5ini Fenerbahçe'ye attı ve kupa maçıyla birlilkte 3 maçta 8 gol atmış oldu.Hala 4 maç var liderlik geri geldiği için bir avantaj elbette var ancak ilk yarıda gösterilen tutukluk sonraki maçlarda ortaya çıkarsa bu kadar şanslı olmayabilir Fenerbahçe skoru çevirme adına.Ancak 3-1 den dönen maç elbette ki takıma moral anlamında çok şeyler katarken Trabzon'a da olumsuz yansıyacaktır.Kalan 4 hafta geçmek bilmeyecek.

Bucaspor: 3 - Fenerbahçe: 5 Stat: Atatürk Hakemler: Bünyamin Gezer, Ismail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu Bucaspor: Londak, Erman, Onur, Ediz, Erkan, Musa Aydın, Ragıp, Leko (Dk. 82 Cenk ?), Jebrin (Dk. 60 Sercan), Mendy, Abdulkadir (Dk. 67 Ali Kuçik) Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Baroni (Dk. 70 Güiza), Caner (Dk. 58 Stoch), Alex, Semih (Dk. 85 Özer) Goller: Dk. 15 Musa Aydın, Dk. 38 Ve 53 Abdulkadir (Bucaspor), Dk. 17 Emre, Dk. 58 (Penaltıdan) Ve 63 Alex, Dk. 71 Güiza, Dk. 90+2 Santos(Fenerbahçe) Sarı Kartlar: Dk. 18 Leko Ve Onur, Dk. 38 Abdulkadir, Dk. 58 Ediz, Dk. 78 Erkan (Bucaspor), Dk. 40 Gökhan Gönül, Dk. 65 Stoch, Dk. 86 Özer, Dk. 88 Yobo (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...