Cuma, Kasım 5

Regal Barcelona:61 - Fenerbahçe Ülker:69



Fenerbahçe Ülker Euroleague C grubunda geçtiğimiz yılın şampiyonu Barcelona deplasmanında 69-61 'lik tarihi bir zaferle döndü.

Maç boyunca mükemmel mücadele eden,zaman zaman kusursuza yakın savunma yapan,6-7 dakikalık skorun dengelendiği kısım hariç skor ve oyun üstünlüğünü maç boyu sürdüren Fenerbahçe Barca'yı 61 sayıda tutmayı başardı.

3-4 yıldır Euroleague'de çok istikrarsız performanslar sergiledik.Gidip en favorileri yenip en zayıf takımlara içerde kaybettiğimiz maçlar oldu.Keza geçtiğimiz sene aynı salonda oynanan maçta 40 sayı gibi bir fark da yedik.Barca'nın Fenerbahçe'yi hafife almasını galibiyete sebep gösterenler artniyet taşımaktan başka birşey yapmıyorlar.

Ukic'in maça çok iyi başlamasını.Özellikle Vidmar'ın adam adama savunmalar haricinde Barca pickandroll'lerindeki yardım savunmasını ve maç boyunca mücadelesini,Kinsey ve Ömer'in Navarro'yu 12 sayıda tutan savunmalarını,Tomas'ın hücumda da savunmada da hep iyi işler yapmaya çalışmasını,Preldzic'in tam zamanında gelen 2 üçlüğünü görmezden geliyorlar demektir.

C grubunda 3.maçlar sonunda 2.sırada averajla Barcelona'nın önünde Siena'nın arkasında yer alıyor Fenerbahçe Ülker.Haftaya rakip lider Montepaschi Siena.Bu takım bu şekilde inançlı,istekli,sistemli oynadığı ve bukadar iyi savunma yaptığı sürece yenemeyeceği rakip kesinlikle yok.Siena maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nu 20bin kişiyle doldurmak İstanbul'da yaşayan tüm Fenerbahçe taraftarının boynunun borcudur!Teşekkürler Fenerbahçe Ülker!

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...