Salı, Aralık 7

Fenerbahçe:2 - Karabükspor:1


Ligin ilk yarısının sondan 3.maçında Saracoğlu'nda Karabük ile karşılaştı Fenerbahçe.İlk yarı sonuna kadar puan kaybı istemeyen takım lige yeni yükselmesine rağmen emsallerinden çok daha üstün bir mücadele ve oyun anlamında da daha parlak bir takım olan Karabük'ü Alex'in attığı çok klas 1 gol ve asistini de kendisinin yaptığı Lugano'nun golüyle 2-1 mağlup etmeyi bildi.

Galibiyet önemliydi.Karabük Emenike'nin golleri Cernat'ın yaratıcılığı etrafında kurulmuş güzel bir takım.Dün akşam Cernat olsaydı maçın ikinci yarısında skor 2-1'e geldikten sonra daha büyük sıkıntılar yaşayabilirdi Fenerbahçe.

Galibiyet,erken gelen goller,ilk yarıdaki oyun ve mücadele güzeldi.İkinci yarıda da karşılıklı fırsatlar vardı.Ele geçen fırsatlar değerlendirilseydi 47.dakikadan sonra taraftarı hop oturup hop kaldırmaya gerek kalmazdı.Gökhan Gönül yine takımın en iyilerindendi.Baroni her nekadar maç içinde 1-2 kez yaptığı top kayıpları ve ağır kaldığı az sayıda pozisyon yüzünden sövdürse de önceki maçlara nazaran daha istekliydi bu güzel.Yobo'nun Emenike'nin hızına yenik düştüğünü gördük pek çok kez,bu pozisyonların birinde de golü yedik netekim! Topuz'da geldiği günden bu yana gelişme var kabul ama halen kafası yerde,bodozlama top sürdüğü ve yaptığı komik top kayıpları oluyor ben izlerken saç baş yoluyorum resmen.Santos'un oynamaya niyeti var mı bilmiyorum ama Baroni istediği kadar vasat! seviyeye yükseltsin futbolunu ben yerine Selçuk'u tercihler sola da Santos'u koyardım Caner yerine.

Stoch'da bi durgunluk var.Nedendir bilmiyorum.Caner ile uyum sorunu mu var yoksa başka bir sıkıntı mı bilemiyorum ama sanki kanattan çizgiye inme haricinde ortaya yönelip çalımla adam eksiltme yetisine sahip olduğu için daha çok tuttuğum Stoch'un yerine Dia ile başlamayı düşünebilir Aykut Hoca.Emre'nin yanına Baroni yerine bir Appiah bulunmadığı,Alex'in takımdan ayrılmadığı sürece ikisini bir arada 11'de görmemiz biraz zor zira.

Alex'in Karabük'e attığı golle birlikte süper ligde gol atmadığı takım kalmadı.Maçtan önce Aykut Hoca'nın elinden aldığı ödüller,İstiklal marşında kızının milli marşımızı söylemesi,tribünlerin yine full çekmesi güzel noktalardı maçtan.

Haftaya Ankaragücü deplasmanı.Kupa maçının rövanşı anlamında olacak bir nevi.Sonrasında içerde kolu kanadı kırık,toparlanmaya çalışan Sivas maçı ile ilk yarının sonu gelecek.


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...