Cuma, Kasım 18

Haftanın Golleri # 9


Geride bıraktığımız hafta Euro 2012 elemeleri,uluslararası hazırlık maçları ve diğer liglerde atılmış en çok beğenilen,izlenen 10 golden oluşan video yine birbirinden klas vuruşlar içermekte.

Mesut Özil'in son vuruşu yaptığı Almanya golü neden yıllardır kendilerine ''makine düzeninde işliyorlar,sistem takımı'' gibi övgüler yağdırıldığının örneği.Kenny Miller ve Marcelinho gibi ülkemizde top koşturmuş futbolcuların şık gollerinin de olduğu videoya Portekiz'in Bosna Hersek ağlarına bıraktığı 6 golden yalnız Nani'nin vuruşunun girmesi Portekiz takımının nerdeyse tüm oyuncularının iyi frikik attığına şahit olduğumuz gibi enteresan.Ronaldo'nun yine hayvannnnn! şeklinde övgüler yağdırmamıza neden olan frikiklerinden birini izledik o maçta ve o frikik tam olarak yeteneklerinin laboratuar ortamında sınandığını paylaştığım postta ele alınmıştı.Kalecinin üstüne gidecekmiş gibi yola çıkan top ani bir açı değişimiyle birden sapıp köşeye yönelip gol oldu.

Aynı maçta Nani'nin attığı golü S Haber spikerinin ''şuuut tribünlere...gol oldu Naniiii'' şeklinde aktarması da güzeldi.



Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...