Cumartesi, Ocak 8

Arsenal:1 - Leeds Utd:1 / Dürüst Çocuk Walcott!

Bugün oynanan Fa Cup'ta Arsenal Emirates'te Leeds United'ı ağırladı.Leeds geçen yıl Manchester'ı bu kupadan saf dışı etmeyi başarmış ve bu başarının bir benzerini yaşatmak için geldi bu deplasmana.

Leeds'in Championship liginde gollü maçlarına alışmıştık.Arsenal de son zamanlarda gollü maçlar çıkaran bir seri yakalayınca bu maç da gollü çekişmeli zevkli bir maç olur diye düşünüyorduk ama öyle olmadı.Arsenal rotasyona uğramış bir kadro ile sahaya çıkınca maç sıkıştı.Gol gelmeyince Leeds'in direnci giderek arttı ve 54.dakikada Denilson'un Gradel'i düşürmesiyle kazanılan penaltıyı Snodgrass'ın gole çevirmesiyle öne de geçtiler.

Arsenal'in Rosicky-Arshavin-Bendtner'li ileri ucu bir şeyler üretmekte zorlanınca maç böyle bitecekmiş gibi gözüksede arkadaşlarla maçı izlerken 'yok ya bitane atar 2.maça götürürler işi ama orda da Leeds eler' dedim :) 88. dakikada postun konusu ve kahramanı Theo Walcott,Parker tarafından düşürüldü! ve bu kez penaltıyı kazanan taraf Arsenal oldu.Fabregas'ın golü maçı Elland Road'a taşıdı.

Walcott maç sonunda aslında kendi oyun karakterinde bu tarz hareketlerin yer almadığını ama maçı kazanmak istediğini ve bu yüzden kendisini yere attığını kabul etti penaltı pozisyonunda.

Adama madem içinde sahtekarlık yok neden delikanlı gibi çıkıpta pozisyondan hemen sonra hocaya koşup penaltı değil diyemedin derler Walcott.Hiç yakıştıramadım şahsen.Umarım Leeds geçen yıl başardığını tekrarlar ve yukarıda bahsettiğim tahminim gerçek olur.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...